Tennisvereniging De Zweepslag in Klarenbeek

Tennisvereniging De Zweepslag in Klarenbeek

De vereniging
Tennisvereniging De Zweepslag in Klarenbeek is een kleine vereniging met de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Met 2 gravel­banen en 2 kunstgrasbanen kunt u bij ons het hele jaar door spelen. Wij kennen pas een winterstop als het echt hard heeft gevroren of als de banen zijn ondergesneeuwd. De overige dagen van het jaar kunt u bij ons altijd terecht. Daarnaast zijn onze banen verlicht en kunt u dagelijks tot 23.00 uur tennissen!

De gezelligste avond bij TV de Zweepslag is de woensdagavond. We gaan dan ‘rommelpotten’, bij ons beter bekend als ‘belavond’. We beginnen om 19:30.Iedereen die bij ons tennist of wil gaan tennissen is op deze avond van harte welkom. Het gaat er dan niet om op welk niveau je speelt want je wordt naar sterkte ingedeeld en om het half uur wordt er gewisseld van partner en tegenstander. Heb je nog nooit getennist of begin je net dan zijn deze avonden bij uitstek geschikt om mensen van de club te leren kennen en een balletje te slaan en daarna een bitterballetje te eten met een drankje erbij.

Voor lidmaatschap zijn er diverse mogelijkheden: een senior- of jeugdlidmaatschap.
De contributie bedraagt per kalenderjaar € 115 voor een seniorlid en  € 75 voor een jeugdlid.

Tennislessen
Uiteraard kunt bij ons ook tennislessen volgen. Tennislessen kunnen op aanvraag worden gegeven, individueel of in groepjes van twee of vier personen.

Clubkampioenschappen en toernooien
Door de vereniging worden diverse evenementen georganiseerd. Je kan bijv.  meespelen in een competitieteam en er worden jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd: in juni de singels en in september de dubbels (dames, heren en gemengd). Elk jaar in augustus hebben wij een gezellig open dubbel toernooi voor 40- en 55-plussers.. En je kan als lid van onze tennisvereniging en de KNLTB ook deelnemen aan open toernooien bij andere verenigingen.

Informatie
Wil je meer informatie, kom bijv. op de woensdagavond eens aan bij ons park  of kijk eens rond op onze website.

Sponsoring

Uiteraard zijn er voor bedrijven ook diverse mogelijkheden voor sponsoring.

Tennisvereniging De Zweepslag
Lariksweg 35
7382 BZ  Klarenbeek
Tel 055-3012060

TV De Zweepslag website

De Sportkrant Voorst is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Voorst is onderdeel van De Sportkrant