Tennisclub Teuge: Sportief, leuk en gezond!

By 24 juli 2018TCT Teuge

Tennisclub Teuge: Sportief, leuk en gezond!

Bij tennisclub Teuge valt menig zweetdruppeltje. Hier wordt voortdurend gespeeld alsof er Wimbledon titels te halen zijn. Hier wordt inspanning en ontspanning met leuke sociale contacten gecombineerd. Tot op hoge leeftijd kun je hier lekker buiten zijn en in je eigen tempo tennissen. Ieder lid beschikt over een eigen sleutel van ons park. Tennisclub Teuge is vooral een vriendenclub. Een buddy helpt je wegwijs te maken binnen de club. Het tennispark Teuge beschikt over drie banen, waarop je het hele jaar kan doorspelen. Er staat een schitterend clubgebouw met een gezellige verblijfsruimte, douches en toiletten, kleedkamers. Een AED-apparaat is beschikbaar, een invalidentoilet, er is terrasverwarming. Kijk eens op onze website of onze Facebookpagina: Tennisclub Teuge. U bent bij ons van harte welkom!

Tennisclub Teuge – Een leuke (tennis-) dag voor iedereen!

Veel tennissers hebben het mooie tenniscomplex aan de Zanden al ontdekt. Wat veel mensen niet weten is dat het complex ook open staat voor bedrijfsdagen, familiebijeenkomsten, vriendenclubs, voetbalteams en andere groepen. Het complex kan dan gebruikt worden voor activiteiten of samenkomsten die tennis gerelateerd zijn. Voor slechts € 50,– per dagdeel is het gehele complex ter beschikking. Er zijn inmiddels al veel groepen die van dit bijzondere aanbod gebruik hebben gemaakt. De reacties zijn zeer positief. De locatie biedt mogelijkheden als startpunt voor vele activiteiten (onder meer fiets -en wandeltochten of puzzeltochten).

Tennisclub Teuge – activiteiten 2018

Ook in 2018 is er weer van alles te doen op ons mooie tenniscomplex. Door het hele jaar heen vinden er competities plaats, waarbij onze leden hun krachten kunnen meten met andere clubs. De Davis Cup competitie is net afgelopen.  In juni wordt weer het open 50 plus toernooi georganiseerd. Tennissers uit de regio kunnen hieraan meedoen. In september is er het besloten 50 plus toernooi; alleen voor de leden van TC Teuge. Het pannenkoektoernooi voor de jeugd wordt gehouden in september. En als afsluiting van het tennisjaar 2018 vindt in november het stamppottoernooi plaats. Kortom: er is weer veel actie aan de Zanden!

TCT Teuge website

De Sportkrant Voorst is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Voorst is onderdeel van De Sportkrant