SV V en L: een kleine voetbalvereniging

By 17 juli 2018SV V en L

SV V en L: een kleine voetbalvereniging

10 maart 2018 was het weer mooi genoeg voor onze eerste Supermatchday. Dat wil zeggen dat (bijna) alle jeugdteams op dezelfde dag thuis aantraden voor hun wedstrijd. Dat zorgde voor gezellige drukte op en langs de velden. Ook in de kantine was het gezellig druk en het jeugdhonk zat vol. Helaas was het nog te koud om lekker op het mooie terras te zitten.

De jeugdcommissie had een extra taak. Op initiatief van jeugdcoördinator Dick voor de Poorte (die al eerder als trainer met ons vrouwenteam naar de derde klasse promoveerde) was besloten vanuit alle teams 2 spelers door te schuiven naar een hoger team. Dit is onderdeel van het beleid van  V en L om jeugdspelers op een ongedwongen en plezierige manier uit te dagen steeds beter gaan voetballen.

De jeugd was en is voor onze vereniging altijd heel belangrijk. In een prettige sfeer leren kinderen voetballen en als team samen te werken. Heel veel van onze senioren zijn bij de F’jes begonnen. De betrokkenheid is dan ook groot. De meesten zijn vroeger op jeugdkamp geweest en begeleiden nu hun kinderen tijdens hun jaarlijkse weekendje weg, meestal in juni.

Maar ook de oudere jeugd heeft een hart voor V en L. Spelers uit de JO17-19 doen mee in een programma waarin ze leren jongere teams te trainen en te begeleiden, een programma dat zijn vruchten afwerpt(jeugontwikkelplan).

Al is Sv V en L een kleine voetbalvereniging, we hebben alle jeugdelftallen in de competitie van minipupillen tot JO-19, zelfs de hogere jeugdteams spelen nog gemengd en dat maakt vooral onze meiden tot echte bikkels in het veld! Naast de jeugd zijn er 3 herenelftallen en een veteranenteam, 1 vrouwenteam en niet-spelende dames-veteranen.

 

V en L is een kleine betrokken vereniging met veel gezelligheid en activiteiten! Binnenkort de eerste Voorster Sportvereniging met de primeur…LED verlichting langs de velden.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je al belangstelling? Kijk dan eens op onze website www.svvenl.nl of kom een keertje naar ons sportpark, Kerkstraat 42 7396PH De vecht

SV V en L website

De Sportkrant Voorst is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Voorst is onderdeel van De Sportkrant