Pony- en Paarden Sport Vereniging Bussloo (PPSV Bussloo)

Pony- en Paarden Sport Vereniging Bussloo (PPSV Bussloo)

PPSV Bussloo is een gezellige actieve rijvereniging voor paarden en pony’s. De rijvereniging is ontstaan in 2016 door een krachtenbundeling van PC en LR Enkruiters en PSV de IJsselzoom.

Wij zijn erg trots op onze eigen buitenlocatie aan de Kneuterstaat 16 in Wilp waar wij beschikken over een ruime rijbak met eb en vloed bodem, gezellig clubhuis en terras met uitzicht op de rijbak. Gezien de ligging biedt het de mogelijkheid om direct met je pony of paard recreatiegebied Bussloo op te gaan.

In het winterseizoen vertoeven wij in Manege Voorst (Oude Zutphenseweg 3A, Klarenbeek) met een warme kantine en ruime parkeerplaats. Voordeel is dat je als lessend lid, buiten de lessen om gebruik kan maken van de beide locaties om te rijden.

Onze club heeft een goed aanbod in gediplomeerde instructie. Waaronder de dressuur instructrices Meerte Hekking en Ellen Treep, springinstructeur Thom Siemerink en speciaal voor de (jongere) ponycombinaties Anton Haarman die zowel dressuur als springles geeft.

Het hele jaar door organiseert PPSV Bussloo leuke activiteiten en wedstrijden. In het outdoor seizoen is er elke maand op onze buitenlocatie een dressuurwedstrijd voor zowel paarden als pony’s in de klasse B t/m M2. Ook wordt er elke maand oefenspringen georganiseerd waar iedereen met of zonder startkaart zich voor kan opgeven. Daarnaast hebben we op Hemelvaartsdag 10 mei ons Concours Hippique Voorst op de voorsterklei. Voor de pony’s en de paarden een selectiewedstrijd voor de regiokampioenschappen springen in alle klassen. Voor de paarden een selectiewedstrijd voor de regiokampioenschappen dressuur in de klasse Z1 t/m ZZ-L. En dit jaar zijn er met springen in de paarden deelnametickets te winnen voor Outdoor Gelderland!

Heb je interesse in onze vereniging of wil je een proefles volgen? Kom dan langs op dinsdag- of donderdagavond of mail naar ppsvbussloo@gmail.com

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website of op Facebook https://nl-nl.facebook.com/ppsvbussloo/

PPSV Bussloo website

De Sportkrant Voorst is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Voorst is onderdeel van De Sportkrant