Gymvereniging Voorst: Ons profiel!

By 26 juni 2018GV Voorst

Gymvereniging Voorst: Ons profiel!

Wie zijn wij? Gymvereniging Voorst; de naam dekt de lading niet. Wij geven niet alleen gymlessen, maar ook tuimelgym voor kleuters, streetjazz voor jeugd, body fit en fitnessdance voor volwassenen (dames vanaf 16 jaar). Onze vereniging telt circa 125 leden,  60% jeugd, 40% volwassenen. Het bestuur bestaat uit 5 vrijwilligers. We werken met professionele leiding en enthousiaste assistenten bij de jeugdlessen. We verzorgen lessen op de maandag en woensdag in de sportzaal in Voorst.

Voor wie zijn we er?  

Voor iedereen die wil bewegen! Dance, fit & fun, is ons motto.  Onze vereniging bestaat wel al 65 jaar in Voorst en dat is best lang!  We bieden sportlessen voor de jeugd en volwassenen en willen dit graag blijven aanbieden op een goed niveau. Bewegen is immers belangrijk voor alle leeftijden. Kom gerust eens kijken!

Wat zoeken wij?

Bestuursleden!!! Veel handen maken licht werk. We vergaderen ongeveer 6 x per jaar en de rest gaat via mail en WA. We zoeken een nieuwe penningmeester en voorzitter. Heb je affiniteit met administratieve taken dan is het penningmeesterschap misschien iets voor jou. Wil je eerst eens kijken wat het inhoudt, dan kan ook! Proefdraaien is een optie.

Leiding voor de invalpoule! Ben je sportief, heb je enige ervaring of  mogelijk doe je een sportopleiding, dan kun je je aanmelden voor de invalpoule.

Matchen we?

We matchen als jij, net als wij, het ook belangrijk vind om het aanbod van gym, dance en fitness voor jeugd en volwassenen in ons dorp te kunnen blijven aanbieden.

We matchen als jij, net als wij, een paar uur per maand wilt investeren in de bestuurlijke kant van een vereniging.

We matchen als jij, net als wij, sportief bent en op zoek bent naar een goed betaald bijbaantje op vaste tijden als invaller of hulpje voor de sportlessen. Ervaring of een opleiding is wel een pré!

En natuurlijk matchen we als je bij ons wilt komen sporten! Kom kijken op maandag en/of woensdag. Meedoen mag altijd. Kijk op onze website voor de aanvangstijden.

GV Voorst website

De Sportkrant Voorst is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Voorst is onderdeel van De Sportkrant