TV De Boerehofstee Wilp

By 27 augustus 2018TV Boerehofstee

TV De Boerehofstee Wilp

Toptennis en gezelligheid gaan uitstekend samen op TV de Boerehofstee in Wilp. De club staat bekend om zijn clubliefde, trouw en bovenal haar oergezellige feesten. Kom eens aan bij tennisvereniging De Boerehofstee, de gezelligste club uit de regio, en verlies uw hart zoals al velen voor u deden. Wij nodigen u uit om eens ‘rond te neuzen’ op ons park!

Kenmerken van onze club:

  • Zowel recreatief als wedstrijdtennis mogelijk
  • Tennisles is mogelijk in zowel privé- als groepsverband
  • Zeer goed onderhouden gravelbanen met LED-verlichting
  • Tennissen tot aan de vorstperiode
  • Bardiensten door leden, afkoop is mogelijk
  • Veel activiteiten, waaronder ons bekende Krent Slem Toernooi
  • Het mooiste en gezelligste clubhuis in de omtrek
  • Competitie op alle niveau’s, van Eredivisie tot beginners

Lidmaatschap:

TV de Boerehofstee heeft mooie acties voor nieuwe leden: betaal slechts 99 euro voor het eerste jaar. Omdat wij jeugd willen stimuleren om te tennissen, kost een lidmaatschap slechts 1 euro per jeugdlid.

Ligging:

Het park is gemakkelijk bereikbaar vanaf Deventer, Apeldoorn en Twello en ligt aan de A1. De club beschikt over 6 gravelbanen, welke wekelijks onderhouden worden wat zorgt voor een optimale spelervaring. Ook hebben we sinds kort LED sportverlichting, waardoor het spelcomfort verhoogt wordt. Kortom, alle ingrediënten voor een perfecte tenniservaring.

De Boerehofstee website

De Sportkrant Voorst is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Voorst is onderdeel van De Sportkrant